NVBP.nl

Nederlandse Vereniging voor Bingo en Poker

  • Advertise Here
  • Advertise Here
  • Advertise Here
  • Advertise Here

Poker Evolver


Poker Evolver behoort toe aan de laatste generatie Poker Analyse Software die je daadwerkelijk helpt om te evolueren naar het volgende niveau. Herstel de zwakke punten in je pokerspel en maak gebruik van de fouten die je tegenstanders maken!

Focus op het pokerspel

Het gebruik van verschillende poker adviessoftware blijkt een probleme op te leveren voor veel nieuwe poker spelers. Het gebruik van Poker Evolver is dat zeker niet! Poker Evolver is hoofdzakelijk ontwikkeld vanuit het perspectief van de algemeen ontwikkelde pokerspeler. Dus niet die van een technisch programmeur of een 100% Professionele Poker speler.

Doorgrond je tegenstanders en vergroot je voorsprong

Niet weten wie je tegenover je hebt zitten kan leiden tot extra verliezen die verkomen kunnen worden. De geïntegreerde HUD binnen Poker Evolver toont direct alle online statistieken van je tegenstanders. Deze statistieken vertellen je precies wat voor type pokerspelers je tegenover je hebt zitten en welk speelgedrag zij hanteren aan tafel. Weten is Winnen.

Beheer je Bankroll Automatisch

Een veel gemaakte fout van pokerspeler die zich willen ontwikkelen tot echt goede pokerspelers is een onvoldoende beheer van hun Bankroll. Wij hebben dit proces geautomatiseerd. Poker Evolver’s Bankroll Management geeft een volledig overzicht van jouw bankroll en laat je alle belangrijke informatie van je geldbeheer in real-time weten, zoals je inzet op uurbasis.

Analyseer en Evolueer

Winnen met poker vereist vaardigheden en iedere vaardigheid kan verbeterd worden. Poker Evolver biedt je juiste gereedschappen voor het vinden van de zwakke en sterke punten. Texas Hold’em Analysis toont je alle statistieken van jouw pokerspel op meervoudige wijze en met de Hand Zoekfunctie kun je altijd de individuele hand vinden als basis van de statistieken.